Forside Udskriv
Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen Nørreåskolen

Nørreåskolen søger snarest dansk/engelsklærer!

Har du lyst til at være en del af vores fællesskab, hvor hjerterum, faglighed og bevægelse er en naturlig del af hverdagen? Brænder du for et undervisningssted med plads til idéer, kreativitet og udfoldelse?  Et sted, hvor der ikke er langt fra idé til handling?

Vi søger fra 1.10.2019 en faglig velfunderet, aktiv og hjertevarm lærer til udskoling og mellemtrin i fagene

• Dansk og engelsk

Du skal have lyst til at indgå i et forpligtende samarbejde i teams og have blik for elevernes samlede udvikling såvel fagligt som personligt. Gode kommunikations -evner, fællesånd og plads til humor er fortrukne egenskaber.  Vi hører gerne, hvad du ellers kan byde ind med.

Vi er en friskole i rivende udvikling med engagerede lærere, en aktiv bestyrelse og et solidt sammenhold i lokalsamfundet. Vi er placeret i et flot naturområde, der gerne inddrages aktivt i undervisningen.
Vi er omkring 95 elever fra 0.-9. klasse og har både Børnehuset, SFO og Ungdomsklubben som aktive medspillere i dagligdagen.

Vi glæder os til en ny kollega, der med glæde og faglighed bidrager til en hverdag, hvor elevernes trivsel står i højsædet.
Du er meget velkommen til at ringe for yderligere oplysninger, samt aflægge skolen et besøg og få en rundvisning.

Ansættelsen sker i forhold til gældende overenskomst Stillingen er som udgangspunkt normeret til fuld tid og ønskes besat d. 1.10.19.  Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til skoleleder@norrea.dk senest d. 15.september 2019. Samtaler forventes løbende.

Nørreåskolen, Gl. Randersvej 8, 8850 Bjerringbro, www.norreaskolen.dk
Yderligere info på tlf. 26669947- Corinna Breitzke